Lisztérzékeny már 20 éve

Téma címkék:
2010.08.05. 13:32

Én mar 20 éve diétázom elötte 15 évig vizsgáltak fölülröl lefele, de nem jöttek rá.

Aztán a terhesség kihozta, de akkor már nagyon rosszul voltam. A gyerek nem lisztérzékeny, én meg diétázom. Egyáltalán nem szoktam meg, mindig finom kenyérre vágyom, ami nincs. Megtanultam sütni kenyeret, süteményt, de az nem olyan. Sokat utazom, mindig egy hátizsák ennivalóval. Ez van, csinálom és egészséges vagyok!

#2402 Andreina hozzászólása: 2012.03.15. 19:35

egy finom kenyér recept, amit én is kaptam:
250 g GM liszt /én Beikert használok/, 250 ml langyos víz, 2 ek.burgonyapehely, 2 ek. napraforgó olaj, csipet cukor, 1 mk. só, 1/6 Budafoki élesztő.
Mindent összekeverek robotgéppel. Beleteszem egy kenyérsütő formába. /Tescos, kb. 20×10 cm forma/  A sütőben 50 C-on kb. 20 percet kelesztem, majd a sütőt 200 C-ra veszem, és kb. 40 percig sütöm. / Tűpróba!/ Szeletelni csak kihülés után szabad! Még másnap is finom!
Ebből az összetételből ma csináltam zsemléket is. Vizes kézzel gombócokat formáztam, és kevesebb ideig sütöttem.

Próbáld ki! Nálunk mindenkinek ízlik.

#2401 gyogyito hozzászólása: 2012.02.07. 19:08

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close